Zobacz korzyści

Opinie o sklepie

Zapraszamy do pozostawiania opinii o naszym sklepie! Ten dział powstał z myślą o jeszcze lepszym dopasowaniu sklepu internetowego Timberland do potrzeb i oczekiwań naszych klientów. Dlatego czekamy zarówno na opinie pozytywne - żeby wiedzieć, które rozwiązania się sprawdzają, jak i na konstruktywną krytykę - żeby wiedzieć co jeszcze wymaga udoskonalenia.
  • Iwona Boronów
    83.7.100.*
    Dodano: 19 kwietnia 2017 15:31
    Ostatni zakup: 09 kwietnia 2017
    19-04-2017 15:31
    Sandały damskie
    Bardzo dobra jakość obuwia. Fachowa obsługa, szybka dostawa. Polecam.
  • Paweł
    46.170.98.*
    Dodano: 13 kwietnia 2017 08:48
    Ostatni zakup: 02 kwietnia 2017
    13-04-2017 08:48
    Doskonale
    Doskonała obsługa i doskonałe buty.
  • jacek
    178.42.216.*
    Dodano: 22 lutego 2017 19:41
    Ostatni zakup: 23 kwietnia 2017
    22-02-2017 19:41
    100% POZYTYW
    Zakupiłem koszulkę w sklepie internetowym. Jak to w Timberlandzie wszystko z najwyższej półki. Obsługa, wysyłka. Wszystko ok. Polecam
  • krzysztof
    81.163.206.*
    Dodano: 01 lutego 2017 20:11
    Ostatni zakup: 22 stycznia 2017
    01-02-2017 20:11
    buty
    jestem bardzo zadowolony z jakosci butów jak i obslugi. kontakt wzorowy. nic dodac i nic ujac wszystko ok
  • Anna
    46.175.104.*
    Dodano: 14 stycznia 2017 09:45
    Ostatni zakup: 01 stycznia 2017
    14-01-2017 09:45
    POLECAM!!!
    Z czystym sercem można polecić ten sklep. Świetny kontakt, błyskawiczna wysyłka, towar piękny i zgodny z opisem. To były moje pierwsze zakupy, ale na pewno nie ostatnie!
  • Marek
    195.167.144.*
    Dodano: 09 stycznia 2017 15:29
    Ostatni zakup: 03 maja 2017
    09-01-2017 15:29
    Obsługa na wysokim poziomie
    Towar najwyższej jakości. Przesyłka ekspresowa. Obsługa bardzo profesjonalna.
  • Monika
    91.123.176.*
    Dodano: 05 stycznia 2017 21:54
    Ostatni zakup: 26 grudnia 2016
    05-01-2017 21:54
    Buty
    Szybka dostawa do wyznaczonego miejsca, miła obsługa, wszystko zgodne z opisem. Polecam.
  • Daniel
    46.20.63.*
    Dodano: 23 listopada 2016 09:46
    Ostatni zakup: 14 października 2016
    23-11-2016 09:46
    Pełen profesjonalizm
    Mimo, że kurtkę musiałem zwrócić ponieważ była za duża, to obsługa w sklepie zrobiła wszystko żeby zwrot przebiegł bezproblemowo. Miła i profesjonalna obsługa.
  • Karolina
    31.0.45.*
    Dodano: 19 listopada 2016 11:51
    Ostatni zakup: 04 czerwca 2017
    19-11-2016 11:51
    Pozytywną opina
    Szybka i profesjonalna obsługa. Polecam
  • Ira
    192.168.8.115, 81.210.24.*
    Dodano: 19 listopada 2016 11:08
    Ostatni zakup: 08 listopada 2016
    19-11-2016 11:08
    Buty
    Dobra obsluga,szybka dostawa.Wszystko poszlo dobrze,jestem zadowolona z jakosci butow i obslugi klienta:)
Automatycznie ładowanie kolejnej strony...
Dziękujemy za wyrażenie swojego zdania.
Twoja opinia wkrótce zostanie opublikowana.
Ładowanie
Zamknij

Dodawanie produktu do koszyka

WYBRANY PRODUKT ZOSTAŁ DODANY DO KOSZYKA

Zamknij

Wybierz swój rozmiar

Witaj