Zobacz korzyści

Opinie o sklepie

Zapraszamy do podzielenia się Twoją opinią na temat zakupów w naszym sklepie. Wszystkie uwagi są dla nas bardzo cenne, dzięki temu jeszcze lepiej możemy dostosować usługi e-timberland.pl do Twoich oczekiwań.
  • Arek
    83.23.72.217, 127.0.0.*
    Dodano: 13 marca 2018 13:59
    Ostatni zakup: 01 czerwca 2018
    13-03-2018 13:59
    Szorty
    Spodenki bardzo fajne, dobrej jakości, bardzo szybka wysyłka, polecam!
  • AGNIESZKA
    83.30.246.170, 127.0.0.*
    Dodano: 14 lutego 2018 21:02
    Ostatni zakup: 01 lutego 2018
    14-02-2018 21:02
    BUTY
    Miła i kompetentna obsługa,szybka realizacja zamówienia,buty wygodne, bardzo dobrej jakości. Na pewno jeszcze skorzystam z usług.Polecam.
  • Emil
    159.205.143.146, 127.0.0.*
    Dodano: 07 lutego 2018 18:41
    Ostatni zakup: 17 maja 2018
    07-02-2018 18:41
    kolekcja zima 2017
    Bardzo sprawna obsługa zamówienia, można się dodzwonić na infolinię, jasna informacja o możliwości zwrotu. Minusem jest, że rabat klubu podczas zakupów przez internet nalicza się dopiero po odebraniu fizycznej karty.
  • Magda
    46.20.59.2, 127.0.0.*
    Dodano: 04 lutego 2018 23:05
    Ostatni zakup: 25 stycznia 2018
    04-02-2018 23:05
    polecam
    ekspresowa dostawa, buty pierwsza klasa :), jasne warunki zamówienia jak i ewentualnego zwrotu, informacja na bieżąco o statusie zamówienia, rozmiarówka dokładnie taka jak podana. Jednym słowem wszystko perfekcyjnie, jedyny minus jak dla mnie to zbyt wysoki pułap cenowy, aby móc przystąpić do klubu Timberland (ale oczywiście każdy ustala swoje zasady ;)
    Odpowiedź sklepu:
    06 lutego 2018 15:32
    Szanowna Klientko, serdecznie dziękujemy za wystawioną opinię. Bardzo się cieszymy, że jest Pani zadowolona z realizacji zamówienia. Dziękujemy również za pozostawioną sugestię. Satysfakcja Klienta jest dla nas najważniejsza, dlatego cały czas pracujemy nad nowymi rozwiązaniami pozwalającymi na najwyższe standardy obsługi. Zapraszamy do ponownych udanych zakupów. Pozdrawiamy serdecznie, Gabriela wraz z zespołem e-Timberland.pl
  • Oskar Oln
    88.156.51.221, 127.0.0.*
    Dodano: 03 lutego 2018 09:37
    Ostatni zakup: 23 stycznia 2018
    03-02-2018 09:37
    Super
    Szybko sprawnie bez problemów, idealna jakość butów. Nie mam nic do zarzucenia. Polecam i pozdrawiam :)
  • Kinga
    93.233.75.224, 127.0.0.*
    Dodano: 02 lutego 2018 15:21
    Ostatni zakup: 23 stycznia 2018
    02-02-2018 15:21
    Polecam!
    Jedne z najcudowniejszych butów jakie mam. Coś pięknego. Polecam!!!
  • Łukasz
    94.254.128.126, 127.0.0.*
    Dodano: 31 stycznia 2018 16:07
    Ostatni zakup: 28 stycznia 2018
    31-01-2018 16:07
    Opinia
    Przesyłka została dostarczona w ciągu 2 dni. Obsługa w sklepie perfekcyjna. Zakupy były wielką przyjemnością. Co do butów to jestem mega zadowolony z nich. Obsługa wysokich lotów
    Odpowiedź sklepu:
    02 lutego 2018 10:10
    Szanowny Kliencie, Pana komentarz sprawił nam ogromną radość! Mamy nadzieję, że jeszcze nie raz będziemy mogli zrealizować dla Pana zamówienie! Pozdrawiamy serdecznie, Gabriela wraz z zespołem e-Timberland.pl
  • Sławek
    77.112.212.88, 127.0.0.*
    Dodano: 31 stycznia 2018 15:25
    Ostatni zakup: 27 stycznia 2018
    31-01-2018 15:25
    Zakupy - buty
    Zarówno jakość butów jak i obsługi klienta na najwyższym poziomie. Kupuję w tym sklepie od kilku lat i nigdy się nie zawiodłem. Poza tym rzadko spotykane tak dobre warunki przy zakupie ( darmowy zwrot i wymiana jak również dostawa, itp. ).
    Odpowiedź sklepu:
    02 lutego 2018 10:13
    Szanowny Kliencie, serdecznie dziękujemy za wystawioną opinię. Satysfakcja Klienta jest dla najważniejsza, dlatego cały czas pracujemy na nowymi rozwiązaniami pozwalającymi na najwyższe standardy obsługi. Zapraszamy do ponownych udanych wizyt. Pozdrawiamy, Gabriela wraz z resztą zespołu e-Timberland.pl
  • Michał
    80.187.102.5, 127.0.0.*
    Dodano: 31 stycznia 2018 10:08
    Ostatni zakup: 20 stycznia 2018
    31-01-2018 10:08
    Zakupy
    Świetnie 😉
  • Dominika
    5.172.238.76, 127.0.0.*
    Dodano: 29 stycznia 2018 14:27
    Ostatni zakup: 19 stycznia 2018
    29-01-2018 14:27
    Jak najbardziej POLECAM
    Buty tej firmy jak zwykle rewelacja, szybka realizacja zamówienia :-) polecam w 100% :-D
Automatycznie ładowanie kolejnej strony...
Dziękujemy za wyrażenie swojego zdania.
Twoja opinia wkrótce zostanie opublikowana.
Ładowanie
Zamknij

Dodawanie produktu do koszyka

WYBRANY PRODUKT ZOSTAŁ DODANY DO KOSZYKA

Zamknij

Wybierz swój rozmiar

Witaj